Vervolg - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Anne Luijten - WaarBenJij.nu Vervolg - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Anne Luijten - WaarBenJij.nu

Vervolg

Door: Anne Luijten

Blijf op de hoogte en volg Anne

08 November 2013 | Verenigde Staten, Portland

Hierbij dan de foto's waar ik het in het vorige verslag over had: de beloofde foto's van het Halloweenfeest, foto's van het geweldige weekend na PreNats toen ik en een paar teamgenoten naar de Pumpkin Patch gingen op zoek naar de perfect pumpkin, om de volgende dag mijn eerste pumpkin ooit te carven, en van de race dit weekend met het gaafste uitzicht ooit!

Verder had ik afgelopen dinsdag een redelijk hilarisch Etiquette Dinner, waar we leerden hoe te eten volgens de Continental & American Style of Dining. Nou, geef mij de continental style maar! Dat vonden de Amerikanen maar niks, want die gebruiken nevernooit messen om hun eten naar binnen te krijgen en konden er ook niet aan wennen om hun vork links te houden. Erg komisch dus.

En vandaag kreeg ik te horen dat ik gekozen ben in het All-Academic Team ( http://www.wccsports.com/sports/c-xc/spec-rel/110713aaa.html ): 10 loopsters uit onze Conference die op zowel school als loopgebied een goede prestatie hebben behaald komen hiervoor in aanmerking. Nou geven Amerikanen prijzen en awards voor werkelijk van alles en nog wat, maar het is toch wel grappig. Nou moet ik er maar voor zorgen dat ik volgend jaar ook in het All-Conference Team (als je in de top-10 van de Conference-race finisht) zit! Ik was afgelopen weekend 21e dus er is nog genoeg werk aan de winkel!