Van 'thuis 1' naar 'thuis 2'
Door: Anne Luijten
Blijf op de hoogte en volg Anne
02 September 2013 | Nederland, Rijswijk
Na team camp hadden we nog een week voordat school begon. Aan het einde van die week kwamen mijn kamergenootjes ook aan. KamergenootjeS ja, want dit jaar zit ik met 4 meiden op een kamer... Het begon interessant (laten we zeggen dat het verdelen van de bedden en het uitkiezen van ieders plek niet geheel vlekkeloos verliep) maar nu gaat het hartstikke goed en is het erg gezellig!
School is inmiddels ook weer begonnen. Ik volg History of Modern Western Civilization (leuk!), Literature (ook leuk!), Theology (tjaa...), Spaans, en Sociology of Sports, mijn absolute favoriet. Ik heb mijn klassen zo kunnen indelen dat ik op maandag, woensdag en vrijdag, indien ik twee keer train, tussen de middag lekker een uurtje kan slapen. Dat bevalt me erg goed! De trainingen gaan echt heel goed, ik heb nog geen slechte training gehad hier. Ik had gedacht dat ik nog flink wat werk te verzetten had om een beetje in vorm te komen, omdat ik na het EJK 1 week rust heb genomen en toen nog 2 weken haast niks heb gedaan. Maar misschien heeft dat me juist wel goed gedaan, want het draait heerlijk! Het helpt ook dat mijn ijzerwaardes hoger zijn dan ooit. Geweldig om zoveel energie te hebben en niet meer om 9 uur uitgeteld in je bed te liggen! Ik heb erg veel zin in het seizoen en ben benieuwd wat ik kan. Maar mijn hoofddoel is om dit cross-seizoen 100% fit en blessurevrij te blijven, zodat ik een mooie basis kan leggen voor komend baanseizoen.
Over 2 weken heb ik mijn eerste wedstrijd, een 5 km in Utah. Ik ben benieuwd!
02 September 2013 - 08:14
Femke:
Vind ik heeeeel leuk :) xx -
02 September 2013 - 14:25
Turos:
Super om te lezen Anne! Have fun! -
02 September 2013 - 19:49
Tante Els:
Dat klinkt goed meid. Leuk hoor. Ik ben wel heel benieuwd naar het verhaal van de bedden verdeling... hahaha. Ook heel blij dat een weekje niet trainen ook zijn vruchten af werpt! Dat kan dus best nog wel eens een x.... Enig idee hoe je ijzer nu zo hoog komt?? Ben benieuwd.
have fun! -
02 September 2013 - 22:05
Sonja:
Hoi Anne,
Waar zo'n time-out al niet goed voor is. De accu is duidelijk weer opgeladen. Wat heerlijk dat de start van je nieuwe studiejaar op je nieuwe adres met leuke kamergenootjes, nieuwe vakken, siësta etc je zo goed bevalt. Hoe je nu ineens aan een hoger ijzergehalte komt is me niet duidelijk, maar het is met jouw dagprogramma wel een uitkomst.
Anne, alle succes met het behalen van je doelstellingen!
Liefs, Sonja
04 September 2013 - 19:04
Jacelyn:
Hoi Anne, leuk om weer een verslag van je te lezen. Fijn dat je het direct weer naar je zin hebt in de VS. Zo te lezen maak je weer bijzondere dingen mee. Succes met de trainingen en school natuurlijk. Volgens mij gaat dat een super cross-seizoen worden. Groetjes, Jacelyn -
10 September 2013 - 17:57
Ingrid:
Gaaf om te lezen!! Succes en veel plezier!!