College Life - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Anne Luijten - WaarBenJij.nu College Life - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Anne Luijten - WaarBenJij.nu

College Life

Door: Anne Luijten

Blijf op de hoogte en volg Anne

23 Februari 2013 | Verenigde Staten, Portland

Het is vrijdagmiddag en de afgelopen uren heb ik heerlijk geluierd. Het regende en waaide vandaag heel erg - Ik klaag niet, het is hier echt prachtig weer geweest sinds mijn terugkomst: ik heb een aantal workouts in hemdje en korte broek gedaan, dat zegt genoeg! - , dus de workout is uitgesteld naar morgenochtend, en ik heb zowaar niets dringends te doen voor school.

Ja, school... Ik schaam me diep. Ik heb de lieve mailtjes van mijn opa's en oma's niet beantwoord, tot vanmorgen twee weken lang niet met Femke op Skype kunnen kletsen en tot een uur geleden lag er onder in mijn kledingkast meer kleding dan dat er aan de hangers hing. Ja, het zijn nogal drukke weken geweest! Een aantal grote toetsen, essays, bomen planten voor Environmental Science en heel veel leeswerk slokten veel van mijn tijd op. Dit in combinatie met trainen en heel veel leuke dingen (teambonding-avond, Valentijnsfeest, film kijken etc) betekende weinig tijd voor andere dingen!
Gelukkig lijkt het nu even wat rustiger te worden, en over twee weken is het al Spring Break (Oja, ik moet ook mijn treinticket nog boeken, zodat ik weer met Tori mee kan naar Seattle!). Als het goed is, zit ik volgende week trouwens ook in Seattle. Jawel, ik ga daar een 3000m indoor lopen!! Ik redshirt dit seizoen, omdat ik het niet nodig vond om 7 maanden achter elkaar baanwedstrijden te lopen (eerst hier, en vanaf juni in Nederland) en ik de afgelopen weken goed kon gebruiken om weer een beetje in vorm te komen. Ik moet zeggen, dat lukt aardig. Ik draai lekker en de workouts gaan elke week beter. Daarom heb ik wel zin om eindelijk weer eens een racetenue aan te doen en lekker te knallen! Dat racetenue zal dus niet dat van de University of Portland zijn, omdat ik officieel niet voor de universiteit loop. Dit betekent waarschijnlijk dat ik nog een keertje in mijn mooie oranje HeleWestlandRunners-tenue zal lopen. Ook moeten we (ik en een paar andere meisjes uit het team die ook redshirten) zelf in Seattle zien te komen. En aangezien dat drie uur rijden is.. Ach, we hebben nog een week om een auto en chauffeur te regelen... :)

Ik zal jullie laten weten hoe de race gegaan is!

Liefs,
Anne