Second Semester!
Door: Anne Luijten
Blijf op de hoogte en volg Anne
08 Januari 2013 | Verenigde Staten, Portland
Na een vlucht van 11 uur van Amsterdam naar Houston, een vlucht van ruim 4,5 uur naar Portland en een tram en een bus naar de uni, kon ik uiteindelijk na ruim 24 reizen mijn bedje in duiken! In de tweede vlucht heb ik geloof ik behoorlijk geslapen en ook vannacht gewoon lekker gepit, dus ik heb stiekem de hoop dat mijnheer jetlag grotendeels aan me voorbijgaat dit keer!
Ik verblijf tm donderdag in het huis van een aantal teamgenootjes, want mijn dorm is nog niet open. Gelukkig is verder alles - restaurant, training room, offices - al in bedrijf, dus dat is wel lekker!
Vandaag heb ik mijn eerste groepstraining weer gehad. Ja, hardlopen, daar valt nog wel wat over te vertellen! Een van de redenen waarom ik weinig blogs heb geschreven, is dat mijn blessure maar niet over ging en ik dus niet leuk wat kon schrijven over wedstrijden - want die heb ik niet meer gedaan! Tijdens Thanksgiving kreeg ik WEER last van mijn rechtershin, dat betekende weer crosstrainen. In Nederland ben ik gelijk naar een fysiotherapeut en podoloog gegaan, en mocht ik ook weer beginnen met hardlopen. Dat gaat op dit moment goed, maar als ik iets heb geleerd is het wel dat ik vooral niet te enthousiast moet zijn daarover. Ik kan maar beter goed mijn oefeningen voor kuiten en bovenbenen blijven doen, en heel rustig opbouwen. Ik heb dan ook besloten om geen indoorseizoen te draaien. Dit betekent dat ik pas in maart een wedstrijd zal lopen. Eerder heeft ook geen zin, ik moet eerst weer mijn normale loopweken kunnen draaien en weer een beetje op niveau komen! Ik hoop dat het allemaal goed komt. Heb in ieder geval heel erg zin in het komende semester!
O ja, ik wens jullie allemaal een prachtig 2013 toe!
09 Januari 2013 - 09:52
Opa Luijten:
Ha Anne, wij wisten al van je moeder dat alles weer goed was gegaan. Wij hopen dat je nu t/m de Ol.Spelen blessure-vrij bent. Liefs van Oma en OPA -
09 Januari 2013 - 10:31
Wies Rebel:
Was erg leuk om je weer te zien An! Veel plezier en tot horens!!!
09 Januari 2013 - 11:27
Els:
Hi annepanne,
Fijn dat de reis goed gegaan is. Het was leuk om bij te kletsen met oud en nieuw. Ben benieuwd hoe het nu weer verder gaat. De rolletjes zijn door klaas, maaike en gijs met veel plezier opgepeuzeld!!! Tot snel bloggens.
je tante, els -
11 Januari 2013 - 01:04
Monica And Erik:
Hi Anne,
Glad to hear you had a great holiday. How is the weather in Portland?
We wish you all the best for your second semester at uni with your studies and your running.
Love Erik and Monica. X -
13 Januari 2013 - 15:01
Sonja:
Hé Antie,
Verstandig dat je de looptraining weer langzaam gaat opbouwen om zo blessurevrij te blijven.
Ik heb vandaag getraind voor de CPC. Ging lekker. Het is wintersportweer hier, Anne. Komend weekend staan we wellicht op de schaats. Succes weer met de studie.
Liefs, Sonja